onsdag 24. juni 2009

Inge og Bjarne - en kjærlighetshistorie.

Først så var stakkars Inge så full av feberfantasier og kuldetokter at han ringte bestekompisen for å få han til å gjøre noe med det.
Bestekompisen gjorde som vel alle gjør en gang i blant, nemlig ringte ledelsen i halve helsenorge for å få orden på sakene.
Inge fikk nytt rom.
Hjalp det egentlig? Har man feber, så hjelper det vel ikke hvor mange tepper og boblejakker man har på seg. Boblejakke i juni forresten?
Er Inge en av de som pleier å henge i Skippergata? Han jobber jo rett ved, så hvem vet.
Eller kanskje han bare var så kald før han kom seg til sykehuset?

I alle fall, ringte bestekompsen for å få fiksa på tingene, hvem ville vel ikke gjort det om de bare hadde fått noen til å ta de telefonene?
Det er vel uansett nok av mindre trengende som kan flyttes litt på. Her snakker vi jo elite og adel. Må ta vare på disse.
Noen (ganske mange, faktisk - om ikke nesten alle bortsett fra Ivar og bestekompisen) syntes det var en litt ugrei ting å gjøre.
Inge ble vel frisk da, mot alle odds, selv om han var på helt feil sykehus for en av hans stand.
Våknet litt, og syntes vel kanskje det var morsomt med all oppmerksomheten, så han begynte like godt å plage folk med at han har blitt urettferdig behandla, utsatt for lovbrudd i form av brudd på taushetsplikten.

Nja..
Hmm.
Jobber disse to kompisene egentlig for FRP?

Og uavhengig av det.. hvorfor i faen er landet vårt styrt av slike... (lag nytt, negativt ladet, på grensen til uakseptabelt kraftuttrykk, mer støtende og billedlig enn noe annet uttrykk som noensinne er brukt, og sett det inn her)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar