tirsdag 4. august 2009

Mangler et punkt i lista

Regjeringen har lagt en slagplan foran valget, men jeg synes de er feige.

Dagbladet og VG har publisert regjeringens 7 punkter:

1. En satsing på arbeid og næringsliv.
2. Mer kunnskap - nei til privatisering av skolen.
3. Ta hele landet i bruk.
4. God offentlig omsorg og helsetjenester.
5. Kamp for trygghet og mot kriminalitet.
6. Et løft for kultur og frivillighet.
7. Kamp for klimaet og for internasjonal solidaritet.

Vel og bra det, alt det der er jo viktige saker, og jeg tror SV/AP er godt skikket til å ta tak i dette, men...
Det er en ting som blir viktigere og viktigere for folk flest, og det er fremmedkulturer og integrering. Enn hvor mye jeg setter pris på at vi lever i et multikulturelt samfunn, så ser jeg store problemer med det.
Jeg tror ikke på at det er de som trenger mest hjelp som kommer hit. Jeg tror en del av dem er kyniske lykkejegere som uten kvaler ville solgt mora si for en flybillett, gjerne med en troverdig tårevåt historie servert ved siden av, slik at sjansen for oppholdstillatelse er større.
De som virkelig trenger hjelp, har nok ganske meningsløse liv i flyktningeleire rundtomkring, og har ingen sjanse til å komme seg til Norge.
Skal man ta imot et antall asylsøkere og flyktninger, så er det kanskje bedre å hente de som har det kjipest i stedet for å ta de som har råd bli flydd inn?
-Det er selvsagt ikke så enkelt som dét, men jeg tror det er på tide å tenke litt nytt.

Denne problematikken er noe de rødgrønne bør fokusere på og prioritere, slik at folk har et annet alternativ enn FRP i denne typen saker.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Men det har de ikke og det er derfor det ikke nevnes.
De vil gjerne ta inn så mange som mulig ettersom det er regelrett import av stemmer.
Symbolpolitikke går foran realpolitikk.
Drøm foran virkelighet.
Staten foran individet.

Anonym sa...

Endelig en som er saklig når det gjelder innvandring og ikke bare begynner å bable i vei om hvor fæle muslimer og afrikanere er og at de prøver å ta over Norge. Liker bloggen din.

Yusuf Nebi

Unknown sa...

Enig med anonym.
Vår regjering består ikke av bare dumme folk, men de aner ikke hva de skal gjøre med problemene som nå hoper seg opp. Det som nå skjer i Norge og spesielt i Oslo-regionen, er resultat av minst 30 års naivitet og minner om hippibevegelsen i USA i 70-årene, hvor Vietnam-krigen truet med å ødelegge hele det amerikanske samfunnet.
Gjør du ikke noe galt selv, er det heller ingen andre som gjør det.
De forstår simpelthen ikke problemene og at dette vil eskallere (øke)enormt de kommende årene.
Nå er vi i den situasjon at vi har et politi som ikke gidder/orker å engasjere seg mer, fordi de i mange år har ropt ulv, ulv og ikke fått noen respons fra øverste myndighet/arbeidsgiver.
Det er tragisk at Frp er de eneste som har satt fokus på dette, og det igjennom mer enn 30 år, uten at det blir gjort noe skikkelig av myndighetene.
Dette har ingenting med muslimer som gruppe å gjøre, det dreier seg om lykkejegere som kommer til naive Norge for å tjene seg en formue med alle de midler de har til rådighet, og de er mange, veldig, veldig mange.

Legg inn en kommentar