mandag 3. august 2009

SV og AP - våkne opp!

Nå har det skjedd igjen!
Vg.no, dagbladet.no, aftenposten.no, ja til og med adressa.no og bt.no melder at det nok en gang har vært voldsepisoder i Oslo sentrum.
Denne gangen er det noe som ser ut som et forsøk på likvidering.
Og ikke bare et forsøk, nå er ett av ofrene døde!

Dette fører bare til at flere stemmer FRP, og det er det siste Oslo trenger.
Bedre kontroll på hvem vi slipper inn i landet, og bedre kontroll på hva det er de egentlig driver med her!
Jeg mener, om de har det så ille der de kommer fra, så kan det jo ikke være et problem for dem at de må ha f.eks meldeplikt, eller at de skriver under på at de kan overvåkes så lenge de er her, inntil de har permanent oppholdstillatelse eller kan reise hjem igjen eller noe i den retningen.
Overvåkningssamfunn, 1984, storebror ser deg, javel, men det er vårt land de kødder med, og når de ikke klarer å oppføre seg, så er ikke jeg interessert i å ha dem her.

Og det er mange som tenker sånn. Det gjelder helt sikkert nye nordmenn såvel som etnisk norske, så å være redd for noe rasismestempel tror jeg ikke er nødvendig.

Gi dem en beinhard "rekruttskole", litt god gammeldags doktrine, og litt sunn paranoia.

Og er de her på turistvisum så får de oppføre seg som turister, og ikke henge rundt Akerselva for å selge dop, eller stå å terrorisere folk med et tomt pappkrus og sur blokkfløyte eller trekkspill som aldri har vært stemt i parkene.

Til Jens og Kristin:
Værsåsnill, spar oss fra FRP, ta tak i problemet!

17 kommentarer:

PetterA sa...

SV og AP klarer ikke å våkne opp, nettop det som er problemet, FRP er ikke det Oslo trenger, det er hva Norge trenger.

Er ikke rasist, men vi ser hvem som står bak kriminaliteten i Norge.

Helge Bernhardsen sa...

Veldig skummelt om FRP tar makta tror jeg.
Mulig innvandringspolitikken blir rettet etter det mange(sikkert de fleste) vil ha, men man bør etter min mening ALDRI stemme på et parti på grunnlag av én sak.
Bedre at partier med litt mer sosialistiske grunnverdier innser at vi har et stort problem, og faktisk gjør noe med det i stedet for å stå med baken i været som en struts.

Elisabeth sa...

jau,svaret er neppe å stemme på ett veldig populistisk parti, men håpe at de folkevalgte tar til vettet....

Rasist eller ikke, kynisk blir man i alle fall av å bo i denne byen. Og ja, vi ser hvem som selger dop og står for størstparten av den grove volden her i byen. De heter ikke Per og Pål for å si det på den måten!!

Tone og Morten sitt bryllup sa...

Jeg lurer på om politikerne ser en annen virkelighet enn det resten av oss gjør? de er da jævlig naive om de ikke forstår at Norge slik vi kjenner det idag med fred og demokrati,likestilling osv,osv kommer til å være over om noen år. For de har gitt bort landet vårt til bla.a somaliere som overhodet ikke er interessert i å bli integrert med alt det medfører. De respekterer nemlig ikke nordmenn pga vår kultur og livsstil. De fleste har vel fått med seg at 6 mennesker,deriblant 2 barn ble brent ihjel i Pakistan fordi de angivelig hadde skjendet koranen. Tror dere virkelig at muslimene er så innmari forskjellige fra land til land? De setter seg og sine lover først,og det er vel også en kjent sak at kristne ofte blir forfulgte i muslimske land. Jeg tror midlene som må til for å få bukt med kriminaliteten og alle andre problemer som følger med forskjellige folkegrupper til Norge,må bli så ekstreme at ingen politiker vil tørre å sette det igang. Men vi kan jo håpe at noen av kyllingpolitikerne som rotter seg sammen og stopper alt de mener er rasistisk,ser og tør. Obligatorisk norskkurs straks de ankommer landet,pluss en innføring om norsk kultur,likestilling mellom kjønn osv,undertegning av en kontrakt der de forplikter seg til å følge norsk lov og jobbe for livsoppholdet sitt. På kontrakten bør det også stå at enhver innvandrer,asylsøker eller flyktning vil bli kastet ut av landet straks om de begår kriminelle handlinger. Og hvorfor er det sånn at 3 av 4 i enkelte forlkegrupper som holder til i Norge ikke er i jobb? Fordi de kan det vel! La dem få trygd uten å yte noe tilbake,mens resten av oss jobber de pengene inn i statskassa. Arbeid for trygd bør også være en selvfølge. Hvorfor kreves det ingenting av dem? Alle kan gjøre noe,nesten uansett hva grunnen er til at de ikke har jobb. En eller annen antirasist tulling kommer vel til å komme med verbale angrep etter dette,men jeg bryr meg faktisk ikke om hva dere mener om meg og mine meninger. De respekterer ikke dere heller om dere trodde det. Dere er nemlig hvite kristne nordmenn med en kultur og en livsstil som de ikke liker dere også.

PetterA sa...

Klart det ikke er eneste grunnen jeg stemmer FrP!

Den som sier at alle mennesker er verdt like mye er geniale, MEN! Alle mennesker er ikke kapable til å klare alt som andre kan.

Noen individer klarer mer enn andre. Vi må tilrettelegge samfunnet for dem.
De som ikke klarer like mye må vi tilrettelegge samfunnet for.
De betyr ikke mindre for samfunnet, de er ikke verdt mindre - men mennesker har forskjellige ferdigheter. En fysiker kan f.eks ikke synge, mens en musiker er dårlig i matte (eksempel så klart)

MEN Man må ikke tilrettelegge hele samfunnet til de som er "mindre heldige", eller "mindre flinke" Se hvor lite Norge egentlig har utrettet. Vi har funnet opp Bindersen og Ostehøvelen (noen andre småting) mens i f.eks USA gir de dem som kan muligheten til å oppnå sitt fulle potensial, mens her i Norge, blir dem som kan oppnå masse holdt igjen.. Litt på spissen, men dette er

Liberalisme er bedre for alle, selv sosialister

Helge Bernhardsen sa...

Måtte bindersen og ostehøvelen for alltid bli slettet som norske oppfinnelser i grunnskolens pensum.
De som klarer å skryte av det, bør legge ei skive brunost godt opp i ganen, og la den henge der til tennene råtner.

Du høres ut som en venstremann, PetterA!

Ellers kan jeg nevne sånn fritt ut fra hukommelsen at sprayboksen, gsm(mobilteknologi), objektorientert programmering, verdens største oljeplattform, og en del viktige biter av diverse teknologier og prosesser er norske oppfinnelser.
Ja, og en god del våpen...

PetterA sa...

Hehe, etter hva jeg har lest, er jeg nok IKKE Venstremann ;) Om det virker som det på måten jeg har skrevet på, må jeg ha ordlagt meg feil.

Med tanke på det jeg har lest fra venstres ståsted og med tanke på det jeg har lest på fra FrPs ståsted så er jeg nok en som vil ha Fremskritt.

Dette er nemlig en brøkdel av hva hjertesakene mine er

Og har det seg ikke slik at vi egentlig produserer mer våpen enn vi finner opp?

Anonym sa...

A communist is walking around in one boot.

'Have you lost a boot?' a passer-by asks.

'No - I've found one!'

Anonym sa...

A communist policeman asks another communist policeman:

'What do you think of our regime?'

'The same as you.'

'Then it's my duty to arrest you!'

TG sa...

Bor selv i et katolsk 3. verdens land og ser hvordan respekt for liv og eiendom mangler der. Sikkert slik i øst europeiske land også. Skyt først, spør etterpå-land.

Nå er norge ødelagt av mennesker fra disse landene og det skjer forbrytelser hver eneste dag der disse har hovedrollene. Før steriliserte vi tatere, nå er det visst på tide å sterilisere innvandrere fra slike land, og forhindre at flere kommer. Uansett hva FN måtte mene om den saken.

Anonym sa...

Ja, det er jo nettopp disse typene som er så enormt berikende for Norge!!

Anonym sa...

Vi burde ikke si våkn opp, vi burde stille dem for krigsrett. De har fratatt oss det fredelige og gode norske samfunnet vårt.

De har tatt fra oss gleden av å besøke Oslo, vår hovedstad, de har ødelagt alt.

Også i byene ellers i landet er det vold, det er trist å se...

Hvordan skal vi klare å rydde opp i dette..._jo, kast ut. Kast ut...rydd, sett folk i fengsel, ekte fengsel...og kast ut...etterpå...

Og straff de som har gjort dette mulig for de kriminelle...de kriminelle behandles som ofre...mens de ekte ofrene, ja, vanlige borgere blir straffet...vi har fått dem i våre nabolag....alt er for jævlig.

Hilsen Nina

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Jeg er så drittlei dette oppsopet av noen folk
at jeg vet snart ikke hva jeg kan finne på.
Jeg har bæretillatelse.

Anonym sa...

Ja, snart kommer folket til selv å reagerer,hvis man ikke får hjelp av myndighetene. Man bør jo sette inn militære og rydde opp. Og man må få disse fremmede kulturene som brer om seg i samfunnet. Norge har faktisk ikke godt av dette. De har ikke folkeskikk, de har ingen respekt for oss, de tar og tar....hjelp dem til å komme seg hjem til sin kultur og sin arv.

Anonym sa...

At bortimot all kriminalitet som skjer på østlandet utføres av personer med innvandrerbakgrunn er noe man vet. Slik har det vært lenge. Det som er skremmende er at det blir verre for hver dag som går, uten at det skjer noe som helst for å forhindre det.

Integrering sier alle. Integreringen må bli bedre. Norskkurs, voksenopplæring, obligatorisk barnehage osv. Våkne opp folkens!!! Disse folkene vi snakker om vil ikke integreres. De driter faktisk i alt som har med integrering, norsk kultur og norske verdier å gjøre. I dagladets artikkel om skytingen på Tøyen har deres utsendte journalist intervjuet vitner til episoden. Pubgjester og naboer. Og Ali. En 14 år gammel gutt som satt og spiste kebab. Kl 23.30 en søndags kveld! Hans foreldre er sikker drit opptatt av at sønnen deres integreres...

Et land som gir turistvisum til sigøynere, åpne grenser for østeuropeere og asypolitikk hele den vestlige verden ler av vil aldri bli bedre.

Tenk på de signalene vi sender. Mullah Krekar kan ikke sendes ut av landet fordi han er en terrorist og risikerer å bli straffet for det...!

Her jeg bor var det for 7 år siden 22% innvandrere fra ikke vestlige land i grunnskolen. Nå er det 71%...

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

Legg inn en kommentar